2024 Zorgverzekering

Bent u goed verzekerd voor de fysiotherapeutische zorg die u (misschien) nodig heeft in 2024 ? 

In de afgelopen jaren hebben wij hard gewerkt aan de kwaliteit van onze diensten en service. Wij stellen hier hoge eisen aan. Ook in de toekomst kunt u bij ons rekenen op de kwaliteit die u van ons gewend bent. 

Helaas zijn er meerdere verzekeringsmaatschappijen die hier niet in bijdragen. Zij zetten in op “ goedkope” zorg. Naast de ondermaatse vergoedingen stellen zorgverzekeraars eisen die niet bijdragen aan een hogere kwaliteit van uw behandeling. Deze tijdrovende eisen gaan direct van uw behandeltijd af. 

Dit betekent dat wij niet met alle zorgverzekeraars een contract hebben in 2024. Hierdoor zijn wij vrij om u te behandelen op de best mogelijke manier. 

Wij raden u dringend aan om u goed te informeren met betrekking tot uw zorgverzekering. 

Wij hebben voor 2024 een contract met DSW, ONVZ, ASR en ZK.

Op onze website ziet u de zorgverzekeraars waarmee wij volgend jaar een contract hebben. 

www.centrum-fysiotherapie.nl/vergoedingen-2024

Hebben wij geen contract met uw zorgverzekeraar?  

U kunt gewoon bij ons terecht voor de beste zorg, dan hoeven wij niet te voldoen aan tijdrovende klusjes om uw zorgverzekeraar tevreden te stellen. En nog veel belangrijker, wij hoeven geen data over uw behandeling met de zorgverzekeraar te delen. U betaalt dan per PIN of contant en dient de nota zelf in. Het verschilt per verzekering wat u dan vergoed krijgt. 

Fijne decembermaand en indien nodig staan wij ook in 2024 voor u klaar.