Vergoedingen 2023

Stel je wordt iedere ochtend wakker met rugpijn, of je blijft maar last houden van die sportblessure. In die gevallen kan fysiotherapie uitkomst bieden.

Fysiotherapie is de tak in de gezondheidszorg die zich bezighoudt met het functioneren van ons bewegingsapparaat. Klinkt heel mooi, maar wat betekent dat nu precies? Het bewegingsapparaat bestaat uit jouw botten, gewrichten, spieren, pezen en zenuwen. Samen zorgen zij ervoor dat jouw lichaam zich kan bewegen. Heb jij pijnklachten die je belemmeren in het bewegen? Dan kan een fysiotherapeut jou vaak verder helpen.

Fysiotherapie wordt in sommige gevallen (deels) vergoed vanuit de basisverzekering, maar meestal is dit niet het geval. Daarom is het verstandig om fysiotherapie aanvullend mee te verzekeren. Wil jij weten wat de fysiotherapie vergoedingen 2023 zijn ?
Fysiotherapie wordt alleen vergoed vanuit de aanvullende verzekering, dus let op bij afsluiten van uw verzekering.
Vergoeding fysiotherapie 2023

Centrum fysiotherapie heeft per 1 januari 2023 contracten met:

DSW, Amersfoortse, Ditzo, ASR
Zilveren Kruis Achmea (achmea groep), FBTO, Interpolis
CZ, Delta Lloyd, OHRA (GEEN CZ-label Just)
ONVZ

Hebben wij GEEN CONTRACT met uw zorgverzekeraar?
U bent bij ons gewoon welkom voor de beste zorg. U dient direct af te rekenen en krijgt een nota die u bij uw zorgverzekeraar indient. Kijk op website van uw zorgverzekeraar wat de vergoeding hiervan is.

U kunt er ook voor kiezen om de behandeling contant of per PIN te betalen.logo-pinnen-ja-graag