Vergoedingen 2022

Stel je wordt iedere ochtend wakker met rugpijn, of je blijft maar last houden van die sportblessure. In die gevallen kan fysiotherapie uitkomst bieden.

Fysiotherapie is de tak in de gezondheidszorg die zich bezighoudt met het functioneren van ons bewegingsapparaat. Klinkt heel mooi, maar wat betekent dat nu precies? Het bewegingsapparaat bestaat uit jouw botten, gewrichten, spieren, pezen en zenuwen. Samen zorgen zij ervoor dat jouw lichaam zich kan bewegen. Heb jij pijnklachten die je belemmeren in het bewegen? Dan kan een fysiotherapeut jou vaak verder helpen.

Fysiotherapie wordt in sommige gevallen (deels) vergoed vanuit de basisverzekering, maar meestal is dit niet het geval. Daarom is het verstandig om fysiotherapie aanvullend mee te verzekeren. Wil jij weten wat de fysiotherapie vergoedingen 2021 zijn ?
Fysiotherapie wordt alleen vergoed vanuit de aanvullende verzekering, dus let op bij afsluiten van uw verzekering.
Vergoeding fysiotherapie 2022

Centrum fysiotherapie heeft per 1 januari 2022 contracten met:

DSW, Amersfoortse, Ditzo, ASR
Zilveren Kruis Achmea (achmea groep), FBTO, Interpolis
VGZ, IZZ, IZA UMC, UniveAlle logo bijelkaar
CZ, Delta Lloyd, OHRA
Menzis, Anderzorg
ONVZ
 

 

Indien uw huidige verzekeraar niet in bovenstaande lijst voorkomt, dient u de nota bij ons zelf af te rekenen en kunt u de nota bij uw zorgverzekeraar indien, de vergoeding hiervoor kunt u bij uw zorgverzekering opvragen.

U kunt er ook voor kiezen om de behandeling contant of per PIN te betalen.logo-pinnen-ja-graag